nexyunk's FotoPage

By: nexyunk naomi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Mar-2010 17:29 Email | Share | | Bookmark
gamba budak...

 
 
 
View all 12 photos...
banyaknya benda yg aku kena blajar.... camera nie pelik untuk digunakan.... hahahahah amik masa skit nak meMASTERkan diri guna camera nie...


Thursday, 28-Jan-2010 20:27 Email | Share | | Bookmark
kegilaan aku...

mr raja shahriman... idolaku
try baju baru... hihi....guna tripod yg cam nak runtuh...
ada masalah menentukan ISO camera aku...
View all 6 photos...
tak pasti dengan masalah aku sendiri... semua photo yg aku shot mesti ada jer yg tak kena... tak puas ati laa!...


Monday, 18-Jan-2010 12:07 Email | Share | | Bookmark
kegilaan kekemeraan......

mak ai!... teruja aku!
FENDER tipooo
tunangku ngantuk...
View all 6 photos...
susah nak aku nyatakan disini yang aku baru jer melepasi satu tempoh memeranjatkan sebab aku baru jer dengan tak sengajanya memiliki kamera baru.... hahahahahahhaha


Wednesday, 13-Jan-2010 11:36 Email | Share | | Bookmark
aku dan 450D

foto unik... aku tak pasti kenapa aku suka sangat duplicate foto
perasan dan perasaan....
rawang dan setapak chief mechanic
View all 6 photos...
kegilaan mencuba sesuatu yg baru adalah satu kepuasan untuk aku... aku takkan dapat hidup tanpa benda yang sememangnya pernah ada dalam hidup aku... hilangkan hobi lama?... satu benda yang tak pernah aku buat dan cuba buat selama nie... dengan ini, terlahirlah satu lagi keajaiban dengan gaji ciput aku nie... berjaya jugak akhirnya aKU memiliki CANON 450D brand new walaupon sebenarnya aku nak beli secondhand jer... hahahahahahahahhaha model lama yang unik... aku suka Canon!...


Wednesday, 1-Apr-2009 19:36 Email | Share | | Bookmark
ketidakwarasan Photo...

keaslian wajahku... haha
time aku tidak waras
tak bergerak?????????
View all 6 photos...
ni sumer foto lama yang da aku korek dan jelajah keseluruh pelosok hard drive aku.. penat aku carik sambil minum 2 botol 100Plus 1.5liter dan berjalan berkaki ayam sambil kedapur mencari garpu untuk menjamah mee goreng yang baru aku beli kat pasar malam gombak batu 5 1/2 tadi.... cuba hayati dan komen skit skit... jangan komen pedas sangat.. nanti aku terus berenti main photo...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net